Linteloo easy living gebruikte banken/fauteuils met nieuwe hoezen

 

De Linteloo Easy Living is één van de top modellen van Linteloo. Een kwalitatief zeer goed bankstel. Linteloo staat bekend om zijn strakke en degelijk design. Met een Linteloo haal je een tijdloos meubel in huis, een meubel waar kwalitiet en degelijkheid voorop staan. Model easy living van Linteloo is doorgaans gestoffeerd met een losse hoes.

Een heerlijke loungebank, de Easy Living. Al jarenlang een topbank van de Linteloo . Een bank om heerlijk in neer te ploffen, lekker languit . De Easy Living is door de speelse vorm en de grote keuze aan stoffen toepasbaar in heel veel verschillende interieurstijlen.

Wij kunnen uw linteloo Easy Living meubel stofferen in meer dan 400 kleuren. De meest gebruikte stof is Linara van Romo  en hot madison van Chivasso ( doorgaans is uw Linteloo hoes ook in deze kwaliteit gestoffeerd). De herstoffering van uw Linteloo meubel zorgt ervoor dat uw meubel weer tijden lang mee kan gaan. De degelijkheid en comfort van een Linteloo easy living hebben een levensduur van tientallen jaren. Wij stofferen uiteraard ook andere Linteloo modellen.

Voorzien van dubbele vering ( pocket en nosag), dubbel gestoffeerde kussen en losse hoezen. De Easy Living is leverbaar in verschillende uitvoeringen van ruime 4-zitsbank tot comfortabele fauteuil. Maar ook leverbaar in diverse elementen waardoor je een ruime bank kunt creeeren met bijvoorbeeld een chaise longue.

de kussens zijn gevuld met polyurethaan met daar omheen dons of veren of met een micro vezel. Dus lekker zacht en met opkloppen steeds weer in vorm te krijgen.

 • gebruikte linteloo happy living fauteuil met nieuwe hoes
  gebruikte linteloo happy living fauteuil met nieuwe hoes
  € 775,00
 • Easy living Linteloo loveseat gebruikt met nieuwe hoes
  Easy living Linteloo loveseat gebruikt met nieuwe hoes
  € 995,00
 • Linteloo Easy Living gebruikte 4 zits bank met nieuwe hoes
  Linteloo Easy Living gebruikte 4 zits bank met nieuwe hoes
  € 1.595,00
 • Linteloo easy living gebruikte 2,5 zits bank
  Linteloo easy living gebruikte 2,5 zits bank
  € 1.295,00
 • Linteloo easy living 3 zits bank met nieuwe hoes
  Linteloo easy living 3 zits bank met nieuwe hoes
  € 1.495,00
 • fauteuil easy living van Linteloo met nieuwe hoes
  fauteuil easy living van Linteloo met nieuwe hoes
  € 795,00
© 2017 - 2021 Meubelatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel